Som du har merket har vi endelig kommet over på ny server for Dykkesiden.

Vår server har i flere år nå stått hos Webhuset i Bergen og jevnt og trutt servet Dykkesidens brukere, men i mai fikk vi beskjed av Webhuset at den lokasjonen som serveren stod på skulle legges ned og flytte inn i de andre store serverhallene deres.

I så måte kunne vi velge å flytte over serveren, med den nedetiden og risikoen det medførte eller bytte server. Vi valgte det siste, og samtidig var twistah veldig klar på at han samtidig ville oppgradere forumet vårt il et annet forum.

Twistah testet ut en rekke forskjellige fora og til slutt falt valget på Vbulletin som erstattet SMF, som var det gamle forumet.

Planen var å koble ned Dykkesiden den 26. juni og ha så kort nedetid som mulig. Vi hadde nesten 15.000 medlemsposter som skulle over og rundt 350.000 innlegg - med tilhørende koblinger.

Fokuset vårt var på å få opp forumet og Dykkesidens topp 50 samt at vi så raskt som mulig også kunne få opp de andre tjenestene (logg, vrak, linkdatabae og bilder).

Det har gått med adskillige timers jobb og natt til fredag ca kl 0400 la vi siste hånd på verket.

Vil rette en kjempetakk til twistah - uten ham hadde ikke dette vært mulig i det hele tatt. Får takke hans kone Nina for "lånet" da vi vel har snakket mer sammen en dem, da det pågikk som mest

Jeg synes det vi foreløpig har sett ser veldig bra ut. Det er en åpen mulighet som byr på mange muligeheter fremover. Håper brukerne er fornøyde også.

Endelig er vi over - nå starter veien for å lage en enda bedre Dykkesiden.

Mvh Thomas