Announcement

Collapse
No announcement yet.

Brukt fra dykkersenter?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Vis
Slett alt
new posts

 • Brukt fra dykkersenter?

  Har fått tilbud om brukt utstyr fra dykkersenter på 5000 kr med semi-dry. (Utstyr som har vært brukt til kurs)
  Noen som har erfaring fra sånne kjøp? Er ikke slike utstyr blitt brukt veldig mye og slitt?

  Mva carl f

 • #2
  SV: Brukt fra dykkersenter?

  Det kan jo variere veldig hvor mye utstyret har vært brukt, og hvor mye det er lagt i det som nytt. Når dette dykkesenteret faktisk bruker semidry ( = tjukk våtdrakt...) til sine kurs så er jo ikke det noe godt tegn i utgangspunktet. Jeg tipper de da også har spart inn på ventilsettene også og anskaffet billige varer?

  You tell me. Hva slags ventilsett er det? Er det med skikkelig bottom timer, eller bruker de analog dybdemåler? (= verdiløs...).

  Du må altså påregne ekstra investering i tørrdrakt. En semidry KAN (for noen) fungere som en nummer to drakt til bruk på Sørlandet om sommeren, og den er jo kort. ( = Norges dårligste dykking er i sør på sommeren! >).

  OM du vil selge en brukt semidry er typisk pris gjerne maks 1.500,-, så ikke regn med å finansiere en ordentlig dykkerdrakt den veien...

  Litt mer data på utstyret, så skal vi nok hjelpe deg på vei!

  Comment


  • #3
   SV: Brukt fra dykkersenter?

   Originally posted by Kompressor View Post
   Når dette dykkesenteret faktisk bruker semidry ( = tjukk våtdrakt...) til sine kurs så er jo ikke det noe godt tegn i utgangspunktet.
   Jeg vet om seriøse sentre som i det minste lar kurselevene velge om de vil bruke semidry eller tørrdrakt, fordi ikke alle har planer om dykking i Norge og fordi det er enklere å starte med semidry. Skal man dykke i Norge er det liten vits i å starte med annet enn tørrdrakt.

   A.
   DKTV, Hot Rod Underwater Exploders (HRUEx) og æresmedlem i "vi som ikke lukker drakta klubben", og første dykker av gullbamseordenen

   Comment

   Arbeider...
   X