Announcement

Collapse
No announcement yet.

O-skjell som forrett

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Slett alt
new posts

  • O-skjell som forrett

    Du trenger:
    O-skjell (jeg dampet mine uten krydderier eller vin), 2 stk pr pers
    1 stk løk
    3 fedd hvitløk
    8 cherrytomater
    ca 1 ss hvetemel
    1/2 sitron
    fløte
    pepper

    FINhakk løk og hvitløk, samt tomater (jeg har en genial TW-sak, HerbChopper, som er super til formålet!), fres i stekepanne i meierismør. Strø litt hvetemel over, tilsett fløte til det blir en tykk saus. Krydre med pepper. Press saften av en halv sitron og ha i. Helles over dampede o-skjell (bruk skjellet som skål!)
    Skjerpes i ovnen på 200 grader, ca 10 minutter.

    Smaker aldeles fortreffelig!
    Livet er skjønt, bare man er karaktersvak nok til å nyte det...

  • #2
    Sv: O-skjell som forrett

    Originally posted by Lillian L View Post
    Du trenger:
    O-skjell (jeg dampet mine uten krydderier eller vin), 2 stk pr pers
    1 stk løk
    3 fedd hvitløk
    8 cherrytomater
    ca 1 ss hvetemel
    1/2 sitron
    fløte
    pepper

    FINhakk løk og hvitløk, samt tomater (jeg har en genial TW-sak, HerbChopper, som er super til formålet!), fres i stekepanne i meierismør. Strø litt hvetemel over, tilsett fløte til det blir en tykk saus. Krydre med pepper. Press saften av en halv sitron og ha i. Helles over dampede o-skjell (bruk skjellet som skål!)
    Skjerpes i ovnen på 200 grader, ca 10 minutter.

    Smaker aldeles fortreffelig!
    høres godt ut...ønsker meg det til middag du skal lage til meg senere i år................. >


    mvh Lambi
    Dykking er ingen hobby!
    Dykking er en livstil!

    Comment


    • #3
      Sv: O-skjell som forrett

      laga sjelden det samme to ganga... ;-) Ka tid du ska logge? Går det over ei uka, bi du diska! ;D
      Livet er skjønt, bare man er karaktersvak nok til å nyte det...

      Comment

      Working...
      X