Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hvitløksdressing?
Collapse
X
-
Sv: Hvitløksdressing?
Hvis du ønsker en hvitløksdressing som gir gledestårer i øynene til den som smaker på den, så anbefaler jeg denne enkle oppskriften:
4 deler crème fraîche
1 del majones
en halv presset sitron pr beger cr.fr.
2-4 hvitløksbåter per beger cr.fr.
grovkvernet pepper
litt fingersalt
Lag den gjerne noen timer før den skal spises for å få mest mulig smak.
Personlig bruker jeg helfet både cr.fr. og majones, men spesielt majonesen kan gjerne byttes ut med en "lett" variant. For ikke å få altfor sterk smak av majones anbefaler jeg å bruke Mills.
Hvitløksbåtene knuser du med siden av knivbladet før du finhakker og har oppi. For at det skal se fint ut på bordet legger du på en persilledusk eller et par blader basilikum
Nydelig til reker, salater, tapas og grillmat.
Lars OlavDykker i "god" dir-stil, men savner helmasken når det er iskaldt og/eller fullt av brennmaneter/kloakk...
Comment
Comment