instagram takipci satin al - instagram takipci satin al mobil odeme - takipci satin al

deneme bonusu - güvenilir bahis siteleri - illegal bahis - canlı bahis - bahis siteleri - kaçak iddaa - kaçak bahis - casino siteleri

canlı bahis siteleri - deneme bonusu - bahis siteleri - kaçak bahis -

kaçak bahis - deneme bonusu - güvenilir bahis siteleri - illegal bahis - canlı bahis - bahis siteleri - casino siteleri - kaçak iddaa

casino siteleri - kaçak iddaa - deneme bonusu veren siteler - canlı bahis - güvenilir bahis siteleri - bahis siteleri - illegal bahis - kaçak bahis

deneme bonusu - deneme bonusu - bahis siteleri - kaçak bahis - kaçak bahis - kaçak iddaa - bahis siteleri - canlı bahis

film izle - film izle

kralbet - kralbet - kralbet

sahabet - sahabet - sahabet

megabahis - betmoon

cratosslot - betebet - kaçak bahis - deneme bonusu - deneme bonusu veren siteler

bahis siteleri - kaçak iddaa - canlı bahis - kaçak bahis - deneme bonusu veren siteler

güvenilir bahis siteleri - kaçak iddaa - deneme bonusu veren siteler

istanbul escort - anadolu yakası escort - çapa escort - şirinevler escort - avrupa yakası escort - şirinevler escort - halkalı escort - beylikdüzü escort - istanbul escort

hd porno - porno izle - porno -

avcılar escort - kayaşehir escort - beşiktaş escort - türbanlı escort - halkalı escort - taksim escort - escort bayan - istanbul escort - esenyurt escort - şirinevler escort - sakarya escort - muğla escort - istanbul escort - mersin escort - ankara escort - ankara escort

elazığ escort - van escort - gaziantep escort - ankara escort - mecidiyeköy escort - ümraniye escort - istanbul escort - beylikdüzü escort - esenyurt escort - ataşehir escort - şirinevler escort - anadolu yakası escort - https://vipescortss.com/

film izle - film izle - film izle - film izle - film izle - film izle - film izle - film izle - film izle - film izle - film izle - film izle - torrent - film izle - film izle -

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Oppskrift på Kamskjell.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Slett alt
new posts

  • Oppskrift på Kamskjell.

    Her er en oppskrift på fløtemarinerte kamskjell med hvitløk.

    Sett stekeovnen på ca 200grader.

    Ta kamskjellene i en ildfast form.
    Hakk opp en båt med hvitløk og dryss det over kamskjellene.
    Strø litt havsalt over sammen med nykvernet pepper.
    Hell så matfløte over til du dekker kamskjellene.
    La det stå og kose seg i ovnen i ca 6-8 minutter i ovnen

    Ps vet ikke om denne oppskriften står her inne fra før av??
    Mjaaahaha

  • #2
    SV: Oppskrift på Kamskjell.

    Dette har jeg servert med stort hell opptil flere ganger. Absolutt til å anbefale!
    www.fotballprat.net

    Comment


    • #3
      SV: Oppskrift på Kamskjell.


      okei kanskje noe litt off topic? :-\\ men jeg bare lurer på hvordan en oppbevarer kamskjell ??? viss den liksom skal være en uker eller noe sånn..

      Comment


      • #4
        SV: Oppskrift på Kamskjell.

        Ot ja men svarer likevel.
        Kamskjell bør nok ikke lagres "ferske" i mer en to/tre dager. For å si det slik, jeg rensker alltid skjellene eller fryser dem ned før det har gått tre dager maks. Skal du bruke dem etter ei uke kan du jo vurdere å fryse dem runde. Det har jeg god erfaring med selv. Mao så raskt som mulig. De smaker nesten bedre nedfrosset runde enn rensket. Her er det forskjellige meninger, bare vent litt så får du nok se flere innlegg om det etter dette innlegget. Hehehehe sånn e det bare her ute ..... Men de som er proffe på dette vakumere dem mens de er ferske. Bruker en vakumeringsmaskin, koster ca 2500 tror eg??? Et tips her er å sjokk fryse musklene på en rist noen minutter før du vakumere dem. Slik unngår du flate muskler samtidig som lagringstiden økerbetraktelig. jamjam mat

        TAH
        DIM/DIY

        Comment


        • #5
          SV: Oppskrift på Kamskjell.

          Dersom nedfrosne kamskjell ligger for lenge i frysen kan de bli frynsete på sidene. Akkurat som om fibrene fliser seg opp. Kamskjellene er like gode men ikke like delikate.
          Tips her er å ha i litt kaldt vann i fryseposen slik at det dekker musklene. Du får du ut luft i posen og kamskjellene ser like fristende ut selv etter 6 måneder.

          Vil tro du oppnår samme effekt med dette som ved å vakuumpakke dem før de fryses.

          I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve.

          Comment


          • #6
            SV: Oppskrift på Kamskjell.

            Før jeg giftet meg på Hitra i fjor plukket jeg og min kone ca 200 skjell. Disse samlet vi (levende) i plastkasser som vi boret noen huller i, og senket ned på ca 10 meters dyp under flytebryggen. Vi lot kassene henge noen meter over bunn slik at bunndyr fikk tak i dem. (Sjøstjerner er vist glade i kamskjell som ikke kan stikke av.)

            Vi trengte bare lagre dem slik i tre-fire dager, men da var i alle fall alle i fin form da vi dro dem opp. Tipper de kunne hengt noen dager til uten alt for store problemer.

            Fikk forresten veldig mye positiv respons på at vi hadde skaffet forretten til bryllupet selv ;-)
            http://www.flickr.com/photos/haraldr...7600000795849/

            Comment


            • #7
              Sv: Oppskrift på Kamskjell.

              Enda et tips: steik muskelen lett til ca medium/rare, legg på fat og ha på en ørliten dash søt chilli. Her er det viktig å moderere bruken av chilli så en ikke ødelegger smaken til kamskjellmuskelen Sjokolade hørte jeg en ivrig hobbykokk fortelle skal være godt oppå også, så det er visst bare å eksperimentere i vei
              "A good diver is always learning" www.sharksafaris.co.za
              https://www.facebook.com/sharksafaris

              Comment


              • #8
                Sv: Oppskrift på Kamskjell.

                Her var mange gode tips! Fikk lyst på kamskjell nå, men lite å få tak her jeg sitter i Johannesburg.

                Uansett et annet forslag til tilberedelse;

                Rensk skjellene og ta vare på muskelen, og den dype delen av skjellet. Tilbered så diverse tilbehør som reker, løk, oliven, fetaost, hakkede grønnsaker m.m. og sett det fram i skåler. La gjestene fylle hvert sitt skjell med det de vil ha av tilbehør og strø ost over.

                Gratiner de så i ovnen! Det bruker å bli suksess, hvertfall ikke noe klaging på at ingen liker løk osv.

                JN
                Don't Drink And Dive

                Comment


                • #9
                  Sv: Oppskrift på Kamskjell.

                  Gratinerte kamskjell

                  Skjær musklene i 3 skiver og brun disse kjapt på hver side i en panne.
                  Pepper og salt duger, men gjerne annet godt også

                  Hakk sjarlottløk og vårløk, legg dette i bunnen av skjellet.
                  Fordel skivede muskler over løken.
                  Lofoten fiskesaus helles over. Her kan du gjerne erstatte
                  melken i sausen med fløte.
                  Legg et lag med revet ost over

                  Stekes på 220 grader i ovnen til osten er gyllen.
                  http://www.uv-jakt.com

                  Comment


                  • #10
                    Sv: Oppskrift på Kamskjell.

                    Monas Gratinerte Kamskjell:

                    Ta ca 7-8 kamskjell med rogn, kuttes i skiver
                    2 fedd hvitløk og ca 0,5ts chili
                    Dette freses litt i en kjele med masse god olje
                    (2-3 min) dette legges så til side

                    Saus:
                    2-3 ss olje
                    0,5 ts chili
                    2 fedd hvitløk
                    1 stor hakket løk
                    2-3 ss godt smør (du trenger bare bremykt)
                    Dette freses sammen
                    Tilsett
                    1 dl portvin/sherry/hvitvin (spørs på hva du har i skapet)
                    Dete skal kokes inn til ca halvparten
                    Tilsett
                    2 ss gressløk
                    1,5 ss kruspersille
                    1,5 ss sterk sennep (gjør hele forskjellen)
                    1,5 dl fløte
                    ca 0,5 ts salt
                    ca 0,5 ts pepper

                    Det er nå du må smake til om du mangler noe eller må ha mer av noe

                    Bland skjell og saus sammen

                    Legg en god porsjon i hvert av kamskjellene, strø litt ost på toppen og sett kamskjellene i forvarmet ovn (ca 200 grader) i ca 10 minutter

                    Comment


                    • #11
                      Sv: Oppskrift på Kamskjell.

                      Har testet Monas Gratinerte Kamskjell. Anbefales på det aller varmeste.
                      Hvitvinen "Louro do Bolo Godello" passet ypperlig som drikke
                      http://www.uv-jakt.com

                      Comment


                      • #12
                        Sv: Oppskrift på Kamskjell.

                        for enkel moro, kan du jo også barte steke det i Akasiehonning, veldig lett og vanvittig godt

                        Comment


                        • #13
                          Sv: Oppskrift på Kamskjell.

                          Originally posted by Accelerati View Post
                          for enkel moro, kan du jo også barte steke det i Akasiehonning, veldig lett og vanvittig godt
                          Detskalikkeværeletthørerdu??! ;D

                          Comment


                          • #14
                            Sv: Oppskrift på Kamskjell.

                            For kamskjell (levende/ferske) er det "less is more" som gjelder. Spis dem rå eller stekt veldig, veldig raskt i varm panne med godt smør og server med en twist av noe surt og ørlite noe søtt. Ellers er laks- og kamskjell tartar (finhakket, rå) med bittelitt hvitløk, mye koriander, litt chilli og litt ingefær knallgodt.

                            Nam.

                            A.
                            DKTV, Hot Rod Underwater Exploders (HRUEx) og æresmedlem i "vi som ikke lukker drakta klubben", og første dykker av gullbamseordenen

                            Comment


                            • #15
                              Sv: Oppskrift på Kamskjell.

                              Samd i at det enkle er det som gjeld med friske kamskjell. Eg brukar berre sautera dei i eit par minutt i ein god mengde smør med litt kvitlauk og finhakka kruspersille. Middels varme (du vil ikkje svi kvitlauk og eg skjønar ikkje kvifor somme kokkar er manisk opptekne av å svi av kamskjella på tusen graders varme i brennande olje), snu dei eit par gonger og hell heile tida smøret over dei. Når dei framleis er mjuke men får attende litt av spretten er dei klare, press over litt sitron og servér med noko godt brød attåt (kan ikkje la godt smør gå til spille!). Aller best laga over primus rett etter dykket!

                              Skulle eg gjort det meir fancy, ville eg farsert dei i skjella sine på bretonsk vis med ein stuffing av sjalottlauk, kvitlauk, kvitvin, mjukt smør, persille og kvitt brød. Teskjei over, teskjei under, på brett under grillen til det boblar lett.

                              Som nemnd, KISS. Norske kamskjell er kanskje det ypperste av sjømat som er å få. Som sushi når dei framleis har saltsmak etter sjøvatnet i RIB'en er dei kanskje aller best

                              Comment

                              Arbeider...
                              X