Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sjøstjernen- Dykkesidens svar på Michelinguiden

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Slett alt
new posts

  • #16
    SV: Sjøstjernen- Dykkesidens svar på Michelinguiden

    var gjest på jobben min her om dagen, og spiste den beste breiflabben jeg hadde smakt på lenge, den hvar pnert(mel og egg) og ble servert med glasert rødløk og paprika+ hvitvinsaus(50:50 fløte og vitvin)

    Nam Nam.


    5 stjerner gir eg den. (vis noen hvil hvite hvilke sted det er så ta kontakt(sist jeg skrev noe om arbeidsplassen min ble det modrert vekk som reklame))
    TORO sponset Nattdykket 06i bergen med mye varm drikke/suppe

    Comment


    • #17
      SV: Sjøstjernen- Dykkesidens svar på Michelinguiden

      Mmmm... jeg laget ovnsbakt, pestomarinert breiflabb med persille, hvitløk, timian, dill, lime og pepper i går... anrettet med grillstekte kamskjell og scampi, og servert med pommes noisettes, smørdampet broccoli og sautert paprika og vårløk. Ikke ille den heller

      :stjerne: :stjerne: :stjerne: :stjerne: :stjerne:

      Må bli frem stjerner på den ;D

      Mvh Christian
      www.scubapixel.com

      Comment

      Working...
      X