instagram takipci satin al - instagram takipci satin al mobil odeme - takipci satin al

bahis siteleri - deneme bonusu - casino siteleri

bahis siteleri - kacak bahis - canli bahis

goldenbahis - makrobet - cepbahis

cratosslot - cratosslot giris - cratosslot

istanbul escort - anadolu yakası escort - avrupa yakası escort

avrupa yakası escort - bahçelievler escort - bahçeşehir escort

çapa escort - aksaray escort - fındıkzade escort

şirinevler escort - avrupa yakası escort - avcılar escort

şirinevler escort - ataköy escort - merter escort

halkalı escort - küçükçekmece escort - grup escort

beylikdüzü escort - esenyurt escort - avcılar escort

kaçak iddaa - makrobet - perabet

güvenilir bahis siteleri - bahigo - betmatik

kaçak bahis - makrobet - bahigo

illegal bahis - kaçak bahis - deneme bonusu

kaçak canlı bahis - makrobet - bahigo

online bahis - bahigo - tipobet365

güvenilir canlı bahis - bahigo - betexper

canlı casino siteleri - betist - mobilbahis

adana escort - adıyaman escort - afyon escort

bahis siteleri - casino siteleri - deneme bonusu

güvenilir bahis siteleri - deneme bonusu veren siteler - illegal bahis -

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kakeoppskrifter

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Vis
Slett alt
new posts

  • Kakeoppskrifter

    Vi trenger vel en egen tråd om kake oppskrifter her i vårt selebre forum også vel..??

    Jeg kommer selvfølgelig tilbake sterkt med oppskrifter på kaker jeg har hatt med på tur.. Men det er bare for dere å begynne!!

    Klem Tone
    Tone Svee Dahl
    [email protected]

    http://www.diversnight.com/

  • #2
    SV: Kakeoppskrifter

    Krydderkake

    150 gr margarin
    5 egg
    300 gr sukker

    Røres sammen til det har fått en luftig konsistens .

    Deretter røres de resterende ingredienser inn i massen:

    300 gr mel
    2.5 dl melk
    2 ts bakepulver
    1 ts kanel
    1 krm nelliker(malt)
    1 krm muskat
    200 gr raspet sjokolade


    Kaken stekes i stor rund form på
    175-200°c i 1 time.

    Denne er veldig god og saftig, anbefales
    Dykket med hval i Oslofjorden!

    Comment


    • #3
      SV: Kakeoppskrifter

      Fransk sjokoladekake

      5 egg - skilte
      125 fruktose
      2 ts vaniljesukker
      250g mørk sjokolade (minst 70 % kakao)
      150g smør

      Glasur:
      100g mørk sjokolase
      1 dl kremfløte

      Kle en 23cm rund kakeform med bakepapir i bunnen. Smør resten av formen (formfett)
      Smelt smør og sjokolade over vannbad. Avkjøles.
      Skill eggene. Visp eggedosis av plommene, halvparten av sukkeret og vaniljesukkeret.
      Visp marengs av hvitene og resten av sukkeret.
      Bland eggedosis og sjokolade. Vend inn marengsen, og ha i formen.
      Stekes 160 grader i 50-60 min.
      Når kaken er avkjølt presser du ned det sprø laget på toppen. Ha over glasuren.

      Denne er fantastisk saftig og god! Har laget den mange ganger, alltid vellykket Hvis man bytter ut fruktosen med vanlig sukker så blir den ikke så Fedonvennlig heller ;D
      Dykket med hval i Oslofjorden!

      Comment


      • #4
        SV: Kakeoppskrifter

        kungsören, freia, regal... posene blandes med vann, helles i form og stekes som anvist. vips! (æ kan bak...)
        I've been bounced around
        But I'm still standing up
        I've been so far down
        That my ears they popped
        And it was then I knew
        By all the wrongs you do:

        That if you can't be good - Be careful.

        Comment


        • #5
          SV: Kakeoppskrifter

          Baker sjokoladekake i dette øyeblikk jeg Men oppskriften er nok hemmelig (fordi jeg ikke husker den og det er tre meter til kjøkkenet) Men skal røpe så mye at 1 plate sjokolade som smeltes i litt over 1/2 dl fløte blir knallgod toppings ;D
          ~Mille Skaathun
          Eg e go på bunnen

          Comment


          • #6
            SV: Kakeoppskrifter

            Minn meg på at jeg skal legge inn verdens herligste sjokoladekake når jeg kommer tilbake til Alta og finner oppskrifta... mmmm *drømmeom*
            Min hjemmeside - Flickr
            Alta Dykkerklubb

            Comment


            • #7
              SV: Kakeoppskrifter

              Eplekake a la Solviken 13.11.05:

              Ingredienser:
              • 400 g hvetemel
              • 300 g sukker
              • 2ts bakepulver
              • 100 g kokos
              • 300 g smør (ekte saker, ikke margarin)
              • 3 store egg
              • 10 syrlige epler
              • Perlesukker og kanel til toppings


              Bland mel, sukker og bakepulver. Smuldre inn romtemperert smør og rør til alt er godt blandet. Rør i kokos og egg.

              Legg bakepapir i langpanne og fordel røra utover (her får dere ikke akkurat hjelp av konsistensen). Stapp røra full av skrelte eplebåter. (Jeg har prøvd med uskrelte epler en gang, det går helt fint. Men husk å rense fra innsiden.)

              Dryss over perlesukker og kanel og stek på 200 grader i ca. 40 min.

              Og for å få den rette stemningen hjelper det med en seksåring som maser om sjokoladekake...  :P (Men jeg har lært av mine feil, så jeg la Asgeir og åpnet en flaske rødvin i stedet. Da er det gøy å bake )

              Stein :-)

              Comment


              • #8
                SV: Kakeoppskrifter

                Ostekake

                Bunn:
                Knus 1 pakke Bisqit-kjeks. Smelt 100gr margarin og bland dette sammen med kjeksen. Ha også i 2 ts sukker. Dette haes i en form og trykkes lett sammen.

                Ostedelen:
                Kok en pakke freia sitrongele, men bruk bare 1/2 av vannet som står i oppskriften.
                Pisk en pakke fløte, 100 gr melis og miks sammen med 1 pakke philadelphia naturell og 1 pakke lett-rømme. Dette blandes sammen med den kokte (og litt avkjølte) geleen.

                Dette tømmes over kakebunnen og settes så inn i kjøleskap til massen er stivnet!

                Pynt evt med et lag med gele og div div.

                Vel bekomme...
                Ut på tur, aldri sur!

                Comment


                • #9
                  SV: Kakeoppskrifter

                  OSKAKE

                  225 gr. Digestive kjeks
                  115 gr. Smeltet smør

                  Kjeksen knuses, og blandes med smeltet smør, og legges i bunnen av en springform.

                  225 gr. Fløteost med ananas og mandarin
                  115 gr. Melis
                  1 ts. Vaniljesukker
                  1/4 l. Rømme (ca 1 boks rømme)
                  1 pk. Sitron gelee med halv vannmengde
                  ?l. Fløte

                  Lag gelee med halv vannmengde, kjøl den ned. Tilsett osten, rømme, melis og vaniljesukker.
                  Fløten piskes til krem, og tilsettes forsiktig.

                  Alt tømmes over kjeksbunnen, og settes i kjøleskapet ca halvtime, før den pyntes med f.eks halve druer eller annen frukt.
                  La den så stå i kjøleskapet i en time eller to til før servering.

                  Lykke til!!
                  Attached Files
                  Tone Svee Dahl
                  [email protected]

                  http://www.diversnight.com/

                  Comment


                  • #10
                    SV: Kakeoppskrifter

                    Mmmmmmmmmmmm den tror jeg smaker bra Tone
                    Men hvorfor OSKAKE og ikke ostekake?
                    ~Mille Skaathun
                    Eg e go på bunnen

                    Comment


                    • #11
                      SV: Kakeoppskrifter

                      GULROT KAKE

                      400 gr. Revne gulrøtter
                      200 gr sukker
                      2 dl. Olje
                      4 stk. Egg
                      275 gr. Hvetemel
                      1 ts. Vaniljesukker
                      2 ts. Bakepulver
                      1 ts. Natron
                      1/2 ts. Salt
                      2 ts. Kanel
                      60 gr. Rosiner
                      50 gr. Hakkede hasselnøtter

                      Alt blandes sammen og helles i en stor rund springform eller i muffins former.

                      Stekes v/ 175 grader i ca 45 min (Hvis er i springform)

                      FYLL

                      60 gr. Smør (Romtemperert)
                      125 gr. Melis
                      1 ts. Vaniljesukker
                      100 gr Philadelfia ost

                      Alt røres sammen og legges på kaka. Pynt evt med hasselnøtter.

                      Lykke til
                      Tone Svee Dahl
                      [email protected]

                      http://www.diversnight.com/

                      Comment


                      • #12
                        SV: Kakeoppskrifter

                        Originally posted by Scubagirl View Post
                        Mmmmmmmmmmmm den tror jeg smaker bra Tone
                        Men hvorfor OSKAKE og ikke ostekake?
                        Jeg skrev feil første gang skjønner du, når vi skulle på tur, så medlemmene som har smakt den kjenner den kun som oskake... he he he..

                        Skal få inn bilder etterhvert, men sitter ved feil maskin nå...

                        Klem Tone
                        Tone Svee Dahl
                        [email protected]

                        http://www.diversnight.com/

                        Comment


                        • #13
                          SV: Kakeoppskrifter

                          Originally posted by tonepone View Post
                          Jeg skrev feil første gang skjønner du, når vi skulle på tur, så medlemmene som har smakt den kjenner den kun som oskake... he he he..

                          Skal få inn bilder etterhvert, men sitter ved feil maskin nå...

                          Klem Tone
                          Bilde? Vil ha smaksprøver! ;D
                          tror jeg skal ta turen østover snart
                          ~Mille Skaathun
                          Eg e go på bunnen

                          Comment


                          • #14
                            SV: Kakeoppskrifter

                            OSKAKE 2

                            300 gr. Digestive kjeks
                            125 gr. Smeltet smør

                            Knus kjeksen, og bland den i det smeltede smøret, og trykk den ut i en 24 cm kakeform.

                            1 beger Philadelfia ost
                            2 ts Vaniljesukker
                            2 dl Farin

                            Vispes godt m/mikser

                            1 boks Viking melk, eller fløte (3 dl.)
                            1 pk. Sitron gelee (løses opp i 2 dl. Vann og kjøles ned litt)
                            1/2 dl. Sitronsaft

                            Bland alt sammen og pisk godt.
                            Tømmes over bunnen og settes kaldt til den er stiv.

                            Topping;
                            1 pk. Bringebær gelee (løses opp i 4 1/2 dl. Vann)
                            Helles over kaken når den såvidt begynner å stivne.

                            Lykke til
                            Attached Files
                            Tone Svee Dahl
                            [email protected]

                            http://www.diversnight.com/

                            Comment


                            • #15
                              SV: Kakeoppskrifter

                              bli mer presis på oppskriftene, eller skille de bedre. holdt på å steke en stykk oskake på 175grader i 45 minutter
                              jupp

                              Comment

                              Arbeider...
                              X