Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dykking en machogreie?????????

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Vis
Slett alt
new posts

 • #16
  Reykking en machogreie?????????

  Heisann!
  Dette virket litt interessant! ;D
  Jeg har etterhvert dykket med endel både gutter/menn og jenter/damer, og det er slående hvor stor forskjell det er på folk. :-\ Noen dykker i henhold til gamle tabeller som ikke finnes på markedet lengre, og andre dykker med computere som gir deg beskjed hvor mye metning du har i de forskjellige delene av kroppen din...... Det som da ofte skjer er at man ikke møter forståelse for hverandres måte og gjøre ting på. Er man låst i gamle ting, må man jo få lov til å fortsette med det, men da må også de akseptere at det er kommet inn nye ting på markedet som kan støttes opp av forskningens framskritt.... (Litt på sidelinja... javel).
  Det jeg mener er at vi er alle forskjellige som dykkere med både utdanningsnivå og erfaring, derfor må hver og en ta hensyn til egne ferdigheter og dykke deretter. Derfor er det ekstra viktig å gjøre klare avtaler med buddy før dykket starter.
  Jeg har dykket sammen med erfarne menn som jeg garantert aldri vil dykke sammen med igjen..... og jeg har dykket med mange damer, uten å komme til samme konklusjon. Derfor..... De som tror det er en machoting å dykke... gjør det, og la oss andre dykke med damene Og jeg er da såpass gentleman at jeg kan hjelpe til med litt flaskeløfting for det "svake" kjønn!

  Mvh
  Trond
  "The URGE to SUBMERGE"

  Comment


  • #17
   Reykking en machogreie?????????

   Originally posted by McDiver
   Derfor..... De som tror det er en machoting å dykke... gjør det, og la oss andre dykke med damene Og jeg er da såpass gentleman at jeg kan hjelpe til med litt flaskeløfting for det "svake" kjønn!

   Mvh
   Trond

   Helt enig ;D

   Helén

   Comment


   • #18
    Reykking en machogreie?????????

    Tok Advance som eneste jente blant en haug med gutter, machofaktoren var høy. Dette kurset holdt på å skremme vettet av meg, var tilbake på dykkesenteret etter teoridelen for å melde meg av hele greia. Tenkte at hvis ikke disse kara klarer og holde seg i skinnet på teorikurset, hvordan skal det da gå i sjøen? ???

    Instruktøren overtalte meg til å fortsette og jeg gjennomførte kurset, men jeg klarte blant annet det kunststykket å hoppe i sjøen med tom flaske. Stresset for å holde følge med gutta og en meget dårlig buddysjekk for ta noe av skylden, men det jo mitt eget ansvar. :-[

    Har i ettertid møtt gutter som representerer den andre siden, trivelige gutter som deler sin erfaring uten å bli belærende, som ikke benytter en hver mulighet til å legge ut om de dypeste, lengste, kaldeste og hardeste dykkene de har hatt og hjelper til når de ser det er behov for det.

    Så til spørsmålet, nei dykking er ikke en machgreie men
    machogutta finnes der ute akkurat som det finnes jentedykkere som ikke klarer noe som helst selv, de har (etter det jeg har sett) kjæresten sin som buddy

    Hilsen Heidi som ønsker seg tørrdrakt til jul ;D
    No Guts, No Glory!

    Comment


    • #19
     Reykking en machogreie?????????

     Bra for Heidi
     Go girl !!

     Klart det finnes macho menn her ute fremdeles. Det har bare så lite med fritidsdykking å gjøre.

     JET
     Jan Erik

     Comment


     • #20
      Reykking en machogreie?????????

      Originally posted by Enzo
      Vi er like gode på bunnen! Men en ting kan jentene bli mye bedre på og det er luftfylling og båtkjøring.Jeg har enda tilgode å se ei jente tar zodiacen og kjører klubbkamerater ut til dykkestedet og fyller flasker etterpå. :-X
      Det er jo ikke vår skyld at dere gjør sånnt for oss hvis vi bare smiler litt pent (;

      Men - Dykking er ikke macho, ikke i mine øyne i allefall. Mange synes det er tøft at ei jente dykker, og jeg får ofte kommentarer som "finnes det dykkerdrakt i din størrelse?". Jeg har aldri følt meg spesielt bredere over skuldrene rett før/etter et dykk. Har heller aldri følt at noen har hatt noe spesielt problem med å dykke med meg, men det må vel også sies at jeg personlig aldri har dykket med en annen kvinne (grunnet lav kvinneoppslutning i klubben vår).

      Tror kvinner i dykkingen har vært utrolig "mildende"...
      Min hjemmeside - Flickr
      Alta Dykkerklubb

      Comment

      Arbeider...
      X