View RSS Feed

ElisabethK

UV-jakt vs. fridykking/apnea

Rate this Entry
Jeg er interessert i å høre litt hva folk mener om uv-jakt vs. fridykking/apnea.

Min definisjon av fridykking/apnea (andre har sikkert en annen) er en sport hvor man trener både fysisk og mentalt med det mål å dykke dypere. Men det er også en fritidssyssel hvor man "snorkler" dypere enn vanlig for å se på fisk og oppleve verden under vann. Avslapning og å føle seg til rette under vann er viktig, samt sikkerhet (man fridykker ALDRI alene).

Hva med fridykking for undervannsjakt? Hva er viktigst, dybde, bunntider, fangst eller opplevelsen? Trener folk spesifikt for å bli bedre? Hvordan trener man? Hva med sikkerheten?

Målet med denne tråden er en liten diskusjon, kanskje få frem noen av likhetene og forskjellene mellom de to måter man kan drive med "fridykking"

Submit "UV-jakt vs. fridykking/apnea" to Digg Submit "UV-jakt vs. fridykking/apnea" to StumbleUpon Submit "UV-jakt vs. fridykking/apnea" to Google

Tagger: Ingen Legg til / Endre tagger
Categories
Fridykking

CommentsOm Dykkesiden

    Dykkesiden er en portal for alle som er glad i dykking. Her finner du bl.a. nyheter om dykking, diskusjoner om dykking, utstyrsinfo, dykkebilder, loggbok og vrakdatabase.

Følg oss på

Twitter Facebook youtube RSS Feed